Chord Gitar Golek Liyane – Happy Asmara dan Lirik: Lungamu Ninggal Kenangan Tekamu Ngirim Undangan

Simak chord gitar lagu Golek Liyane yang dinyanyikan oleh Happy Asmara. Lagu Golek Liyane diciptakan oleh Ines Minto Hermawan. Kini Lagu Golek Liyane juga diubah dalam bentuk DJ remix.

Cobo tak kuat kuatke Weruh kowe karo dekne Bisoku amung dongakne Mugo langgeng selawase.. Lungamu ninggal kenangan Tekamu ngirim undangan Medhotke tali katresnan.. Yen pancen kuwi dalane Tak trimo keputusane Aku tak golek liyane.. Sak tenane aku sayang Jero ning atiku iki Wegah kelangan.. Tak ikhlasne kowe ngilang Senajan biyen kowe Wis tau tak sayang.. Tresnoku kok sio sio Ninggal tatu nembus jroning dodo Mugo kowe ora getun Cekap semanten matur nuwun.. Cubo tak kuat kuatke Weruh kowe karo dekne Bisoku amung dongakne Mugo langgeng selawase.. Lungamu ninggal kenangan Tekamu ngirim undangan Medhotke tali katresnan.. Yen pancen kuwi dalane Tak trimo keputusane Aku tak golek liyane.. Sak tenane aku sayang Jero ning atiku iki Wegah kelangan.. Tak ikhlasne kowe ngilang Senajan biyen kowe Wis tau tak sayang.. Tresnoku kok sio sio Ninggal tatu nembus jroning dodo Mugo kowe ora getun Cekap semanten matur nuwun.. Sak tenane aku sayang Jero ning atiku iki Wegah kelangan.. Tak ikhlasne kowe ngilang Senajan biyen kowe Wis tau tak sayang.. Tresnoku kok sio sio Ninggal tatu nembus jroning dodo Mugo kowe ora getun Cekap semanten matur nuwun..

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *